Bullet Journal Setup Juli 2017

Ja! Het is gelukt! De alleereerste timelapse van mijn bullet journal setup vind je in deze blogpost!

Eigenlijk wilde ik dit vorige keer ook al doen, maar door technische problemen lukte dit toen niet. Toen koos ik voor het doorbladeren van de setup voor juni. Maar deze maand is het wel gelukt en daar ben ik stiekem best een beetje trots op.

In onderstaande video neem ik jullie helemaal mee met de bujo setup die ik maakte voor komende maand. Je ziet hoe ik de maandelijkse en wekelijkse logs maak, twee habit trackers en de 2-lines-a-day pagina’s.

 

Ik hoop dat je het leuk vond!

Ik ben benieuwd naar je reactie hieronder. En als je vragen hebt kun je ze ook altijd daar stellen.

 

-xxx-

Jacolien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *