Mijn bullet journal setup voor juni 2017 op video!

Bullet Journal Setup Juni

Het einde van de maand mei is alweer in zicht.

En voor een bullet journaller betekent dit dat je bezig gaat met de nieuwe maand opzetten Dit en meer van mijn bullet journal setup voor juni 2017 zie je in de video op Made to Celebrate.in je journal.

Vorige week vertelde ik je al wat bullet journallen is en vandaag laat ik je een stukje van de praktijk zien op video. Ik heb de layouts en spreads voor de maand juni klaargemaakt en loop er met je doorheen en vertel je wat ik gebruik.

Eigenlijk wilde ik een time-lapse maken waarbij je helemaal mee kon kijken hoe ik de setup precies uitvoerde, maar dit was me niet gegund blijkbaar. Nadat de accu twee keer opraakte en ik mijn camera liet vallen, waardoor hij nu niks meer doet, heb ik het opgegeven.

Dus deze maand gewoon een flip through van de setup voor juni. Wellicht dat het voor juli wel lukt om zo’n toffe time-lapse te maken.

Hoe dan ook: veel kijkplezier.

 

Heb je zelf ook een bullet journal en deel je daar wat van online? Laat ‘t weten, ik ben altijd benieuwd wat anderen doen.
Als je vragen hebt, stel ze in de reacties en ik zal ze zo goed als ik kan beantwoorden.

 

Kleine side note: ik journal vrij uitgebreid met veel handlettering en tekeningetjes. Dit is echter helemaal niet nodig om zelf een bullet journal te beginnen, het maakt het alleen visueel wat aantrekkelijker. En het is voor mij een leuke creatieve uitlaatklep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *