Action Review: Watercolor Canvas

Action review: Watercolor canvas

Ja, je ziet het goed! Deze week twee blog posts! Naast het toffe Me & My Bullet Journal interview met Laura, wilde ik jullie graag deze review van de Watercolor Canvas van de Action laten zien. Ik kon niet meer wachten…

Ik kocht dus een canvasje bij de Action waarop de tekst ‘Throw kindness around like confetti’ staat. Confetti is met goudfolie gemaakt en de rest van de tekst en een aantal rondjes op het canvas, is van een soort waterafstotende lijm waardoor daar geen aquarel blijft zitten. Er zijn nog andere varianten met bijvoorbeeld bloemetjes en vlinders erop.

Het canvasje kostte slechts €0,99, dus ik was erg benieuwd of dit een beetje leuk zou worden. En om jullie lekker mee te laten genieten heb ik er een filmpje van gemaakt.

Aquarel, water, kwasten, Action!

Dat was ‘m! Uiteindelijk ben ik best tevreden. Echt goed aquarellen erop lukt niet, maar het eindresultaat ben ik helemaal blij mee. Een leuke toevoeging in m’n huis.

Laat in de comments weten wat je ervan vind en of je ‘m zelf wilt gaan proberen. Of als je ‘m al geprobeerd hebt, wat vond jij ervan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *